torstai 27. helmikuuta 2014

Paikat kuntoon vähitellen

Enää kuukausi jännitystä jäljellä. Ei kai tässä ole mitään asiaa, kunhan jaksais odotella vaan.  Tänään askarreltiin tallista pois väliseinä ja tehtiin siis 6 x 3,5 kokoinen varsomiskarsina, luulisi tilaa rittävän. Levittelin pelletit lattialle ja ihastelin niiden pölyttömyyttä taas kerran, Lippeä aiemmin vaivannut lievä puhkuri ei ole muistuttanut itsestään enää pariin vuoteen. Esikuivattu heinä, pelletti ja ulosaukeavat karsinat ovat olleet todella hyvä yhdistelmä tälle tammalle. Varsomiskamera, tai no valvontakamera tuli tänään postissa, nyt vaan täytyy opetella käyttämään sitä, että saadaan se toimimaan tuolla tallissakin. Superhuono kuva tuli karsinasta, kun puhelimella nappasin.

Varsa on painunut alaspäin ja nisät on alkaneet turvota. Jonna käy vielä kevyesti liikuttamassa rouvaa ja oli taas kiva katsoa, miten mutkattomasti homma toimii, kun hevosen ja ratsastajan välinen luottamus on kunnossa.  Tässä muutama mahakuva:
Masu 29.10.2013 (Jonnan kuva!)
Rouva auringossa 18.1.2014


Masu 18.2.2014
Masu tänään 27.2.2014 (Jonnan kuva!)
 Tänään on ollut varsan nimipohdinnat mielessä, jos jonkinlaista väännöstä olen miettinyt -Valko- -Lintu- ja -Lento- yhdistelminä sekä muita fiksuja vaihtoehtoja, ehkä vähän liiankin humooripitoisia. Ehdotuksia saa heittää, jos tulee mieleen. Joku vinkeän veikeä väännös ois kiva, mutta millainen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti