sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Ne pitkät koivet, meillä on upea tammavarsa!

12.4.2014 eka ulkoilu
Emäntä ehkä sekoaa onnesta. Varsa on osoittautunut todella rohkeaksi ja luottavaiseksi ja emä hoitaa varsaansa suorastaan kiihkeästi, ei päästä hetkeksikään turvan alta pois. Kaikki on siis hyvin. Pyysin eläinlääkärin perjantaina tekemään varsalle tarkastuksen ja ottamaan vasta-aineverikokeen. Ell Kimmo Lampinen sanoi varsaa kookkaaksi ja kehui emän olevan todella hyvässä kunnossa. Vasta-aineitakin varsa oli saanut hyvin. Varmuudeksi tehtiin varsalle suolihuuhtelu, kun ei olla bongattu tuotoksia, epäilen kyllä, että Lippe on ne siivoillut omatoimisesti.

Eilen paistoi aurinko ja tammukat pääsi ulkoilemaan koko iltapäiväksi. Varsa piti työntää ulos karsinasta, mutta ulkoota ei sitten ollutkaan kiirettä sisään, vaan kaikki piti tutkia ja monta sähköiskua ottaa langastakin, että varmistui, että siinä tosiaan on sähkö. Vähän piti laukkailla ja pitää emä kiireisenä.


Riimu taitaa olla hieman iso?


Ei oo omppu kauas puusta pudonnut.

I.P. Lento on antanut tyttärelleen kokoa ja ryhtiä.

Jonnasta taisi tulla varsan hoitaja. 





2 kommenttia:

  1. Onnea kauniista varsasta!
    Miten en ole löytänyt tätä blogia aikaisemmin vaikka näitä "alaan liittyviä" olen kyllä yrittänyt kahlailla. Onneksi löytyi nyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta huomasin kommenttisi. :) Yritän päivitellä meidän kuulumisia, joten kannattaa seurailla.

      Poista